Casa-b

Vores unikke spanske
Bed & Breakfast

Velkommen til Casa-B, vores super hyggelige Bed & Breakfast der ligger på en bjergskråning i Cómpeta, som er en af de kendte og hyggelige, autentiske andalusiske hvide landsbyer.  Byen er omgivet af store Naturparker og betagende bjerge, og stadig kun 25 minutters kørsel fra de dejlige strande og 50 minutter til Malaga lufthavn.

Hos os finder I en helt storslået og fantastisk udsigt over Sierra Almijara bjergene og Middelhavet, og i klart vejr kan man skimte Gibraltar. Kom og oplev denne fantastiske og storslåede udsigt fra swimmingpoolen, den store have eller jeres helt egen terrasse. I bliver helt sikkert lige så betaget af stedet, som vi er.

Vi tilbyder helt nye og smagfuldt indrettede luksus værelser – alle med aircondition/varme, eget bad/toilet, danske luksus senge med bløde dyner, store garderobeskabe, gratis wifi  mm.

 

Carsten & Bente

Jeres danske værter

 

Vores dejlige værelser

Familieværelse

Dette luksus familieværelse (for 2-4 personer) ligger i hovedhuset med tilhørende p-plads, og har egen indgang.

Pris fra Dkk 1.150, pr. døgn


Dobbeltværelse A

Dette luksus dobbeltværelse (for 2 personer) er placeret i et separat hus med tilhørende p-plads, og ligger lidt tilbagetrukket og helt ugenert fra swimmingpool området.

Pris Dkk 950,- pr. døgn


Dobbeltværelse B

Dette luksus dobbeltværelse (for 2 personer) er placeret i et separat hus med tilhørende p-plads, og ligger lidt tilbagetrukket og helt ugenert fra swimmingpool området.

Pris Dkk 950,- pr. døgn

Vores services

Hver morgen serverer vi lækker hjemmelavet, sund morgenmad på terrassen ved pool-huset eller i spisestuen, hvor I kan nyde den vidunderlige udsigt. Har I specielle krav eller ønsker til mad og drikke, sørger vi også for disse. Herudover kan vi efter aftale tilbyde hjemmelavet frokost, tapas og aftensmad. I pool huset har vi en honesty bar, hvor I kan forsyne jer med kolde vand, øl, vin, frugt, is samt kaffe/te til små priser.

Bemærk venligst, at der ikke er mulighed for at lave mad eller opbevare medbragt mad/drikke i køleskabet i pool-huset.

Casa-B

da_DK