Casa-b

Om Casa-B

Velkommen til Casa-B, vores super hyggelige Bed & Breakfast der ligger på en bjergskråning i Cómpeta, som er en af de kendte og hyggelige, autentiske andalusiske hvide landsbyer.  Byen er omgivet af store Naturparker og betagende bjerge, og stadig kun 25 minutters kørsel fra de dejlige strande og 50 minutter til Malaga lufthavn.

Hos os finder I en helt storslået og fantastisk udsigt over Sierra Almijara bjergene og Middelhavet, og i klart vejr kan man skimte Gibraltar. Kom og oplev denne fantastiske og storslåede udsigt fra swimmingpoolen, den store have eller jeres helt egen terrasse. I bliver helt sikkert lige så betaget af stedet, som vi er.

Vi tilbyder nye og smagfuldt indrettede luksus værelser – alle med aircondition/varme, eget bad/toilet, danske luksus senge med bløde dyner, store garderobeskabe, gratis wifi  mm.

Hver morgen serverer vi lækker hjemmelavet, sund morgenmad på terrassen ved pool-huset eller i spisestuen, hvor I kan nyde den vidunderlige udsigt. Har I specielle krav eller ønsker til mad og drikke, sørger vi også for disse. Herudover kan vi i visse perioder og efter aftale tilbyde hjemmelavet frokost, tapas og aftensmad. I pool-huset kan I forsyne jer med kolde vand, øl, vin, frugt og is til små priser.

Når I har lyst til at køle jer af i vores skønne swimmingpool – ligger der dejlige luksus badehåndklæder klar, og vil I slappe af og nyde den pragtfulde udsigt, står der naturligvis parasoller og bløde, behagelige liggestole. Der er gratis wifi overalt, og i pool-huset finder I forskellige spil og bøger til fri afbenyttelse.

Vi er også behjælpelig med information omkring området, ture og aktiviteter – så I får det bedste ud af jeres ophold.

På gensyn 
Bente & Carsten – jeres danske værter

da_DK